PeacePlanner

Over mij

Tijd voor jezelf begint
in je koffiepauze.

Jessica de Haas
Illustrator

Jessica de Haas
Illustrator

Zo begon mijn reis

Toekomstbeeld

Lange tijd wilde ik journalist worden. Hoewel, dat is niet helemaal waar. Ik ging vooral de opleiding Journalistiek volgen omdat ik schrijven leuk vond. Dat is nog steeds zo, er miste alleen een puzzelstukje.

Storm tussendoor

De baan waar ik voor naar een andere stad verhuisde, paste niet bij mij. Na 3 maanden stopte ik. Hier werd ik niet gelukkig van. Ineens zat ik thuis. Zonder werk. Maar wat moest ik aan met al deze vrije uren?ย 

Weer durven dromen

Een tijd voelde ik me eenzaam en onrustig. Toen ik op zoek ging naar ander werk, ontbrak het enthousiasme. Ik wist niet wat de volgende stap moest zijn, behalve dat ik meer wilde dan alleen schrijven.

Mijn lichtpuntje

De zon begon te schijnen

Gelukkig bracht een online zoektocht mij wel verder. In de tussentijd nam ik een baan in de avonduren aan, zodat ik overdag vrije tijd had. Dit keer met een duidelijk doel.

Avontuur aangaan

De eerste stappen

Mijn avontuur begon met de verkoop van digitale dagboek- en plannerpagina’s via een aantal online marktplaatsen. De insteek was om anderen in soortgelijke situaties te helpen. Schrijven ervoer ik als een belangrijke uitlaatklep. Inmiddels doe ik twee dingen: schrijven en illustreren. Hoe is dat zo gekomen?

Visual creator

De reden is eigenlijk heel simpel: mijn producten schreeuwden om visuele ingrediรซnten. Om die reden begon ik me te verdiepen in Adobe programma’s. Heel tof dat ik nu op meerdere manieren een verhaal over kan brengen. Het geeft energie en een gevoel van voldoening. Dat gun ik jou ook.

Verlang jij ook naar meer voldoening?

Hoe je meer rust, geluk en vertrouwen in je leven toe kunt laten lees je in de artikelen op deze site. Dit is namelijk precies waar ik zelf zo naar verlangde (en nog steeds doe). Het heeft me verder gebracht. De producten die je in mijn shop vindt, geven je een steuntje in de rug om echt tijd voor jezelf te gaan plannen, zodat je meer energie krijgt om je dromen na te jagen. Ik ben ervan overtuigd dat je vanuit dat proces de meeste voldoening zult vinden.

Set peace of mind as
your highest goal, and
organize your life around it.